nieuws

psb bouwt dc voor mode artikelen

Warehousing

MIDLANDS (GB) – Het Duitse psb GmbH verzorgt de bouw en inrichting van een nieuw mode distributiecentrum voor New Look Retailers Ltd. in Groot-Brittannië.

New Look, Retailers Ltd. – heeft besloten de volledige goederenlogistiek in een nieuw, centraal distributiecentrum in Midlands, tussen Birmingham en Manchester samen te voegen in één centraal dc. De bouw en inrichting daarvan wordt verzorgd door psb GmbH. Het project omvat onder andere automatische hoogbouwtechniek voor hangende kleding, dozen en pallets met benodigde aangesloten transporttechniek. Voor met name de hangende kleding worden daarvoor Power & Free transporteurs toegepast, die met trolleys, bundels en enkel stuks en met hoge capaciteit sorteertechniek een nagenoeg volautomatische oplossing mogelijk maken. In het stukgoedgebied zorgen dozentransport- en sorteertechniek en papierloze orderverzamelsystemen voor een efficiënte goederenafhandeling. Besturingssystemen en het WMS worden door het psb selektron system verzorgd. Het totaalconcept wordt in het najaar van 2005 opgeleverd. De psb-producten worden in Nederland vertegenwoordigd door Costo.

Reageer op dit artikel