nieuws

Müller verzorgt transport UnieKaas

Warehousing

HOLTEN – Müller Transport heeft alle transport-activiteiten in Nederland overgenomen van UnieKaas Nederland. UnieKaas is een onafhankelijke kaasonderneming met een marktaandeel van 30% in de Nederlandse kaasmarkt.

Muller Transport heeft een vijfjarige overeenkomst getekend met Uniekaas Nederland. Onderdeel van de overeenkomst is dat het bedrijf het eigen vervoer van UnieKaas overneemt. Dit houdt in dat ze de chauffeurs, het wagenpark en de planning van UnieKaas Nederland overneemt. Ook neemt het transportbedrijf enkele honderden vierkante meters van het pand van UnieKaas in Kaatsheuvel in gebruik als overslagruimte.Het betreft een pakket van ruim 140.000 pallets op jaarbasis. Naast de commerciële leveringen aan klanten van UnieKaas in Nederland, zal Müller Transport ook het transport van hele kazen en emballage tussen de vestigingen van UnieKaas overnemen. Tevens verzorgen ze het transport en de registratie van de volledige fuststroom.

Reageer op dit artikel