nieuws

Stapelsysteem voor langmateriaal

Warehousing

VELDHOVEN – Het Unibloc-stapelsysteem is bedoeld voor de opslag van lang stafmateriaal of profielen, met een lengte variërend van 3 tot 24 meter.

Het stapelsysteem kan een interessant alternatief zijn, wanneer een volautomatisch werkend cassetteopslagsysteem niet lonend is. De open gelaste constructie, bestaat uit meerdere blocs die op elkaar kunnen worden gestapeld en eenvoudig met behulp van een bovenloopkraan kunnen worden verplaatst naar een andere gewenste locatie. Het systeem is leverbaar in vijf verschillende standaarduitvoeringen. Het is mogelijk om een systeem volledig op maat te laten maken of te laten aanbouwen aan een bestaand opslagsysteem.

Inlichtingen: Van Hoorn machining, Veldhoven, tel.: (040) 254 09 07, www.vanhoornmachining.nl

Reageer op dit artikel