nieuws

Nooit meer sjouwen

Warehousing

RIJNSBURG – Carrosseriefabriek Kees Mulder heeft een rijdende marktkraam ontwikkeld die als koelcel, verkooppunt en opslagplaats kan worden gebruikt. De marktkraam bestaat uit een oplegger van 13,5 meter en is voorzien van een meesturende achteras. Deze as zorgt ervoor dat de marktkraam voldoende is te manoeuvreren, ook op drukke marktplaatsen.

Met behulp van afzetpoten is de container (marktkraam) op te tillen, waarna het opleggerchassis onder de laadbak vandaan kan worden gereden. Binnen een kwartier zou alles verkoopgereed moeten zijn. De marktkraam is ontworpen voor Pieter van Vliet Groente en Fruit, maar is ook voor andere doeleinden toepasbaar. De eigenaar van de groente- en fruithandel hoeft met de vinding van Kees Mulder voortaan niet meer te sjouwen met kratten, daarnaast blijven de producten gekoeld.

www.keesmulder.nl

Reageer op dit artikel