nieuws

Nieuw Turks logistiek centrum Kuehne en Nagel

Warehousing

INSTANBUL – Kuehne en Nagel neemt in januari een nieuwe logistieke terminal in gebruik in Gebze Industrial Park tussen Istanbul en Kocaeli, nabij de nieuwe luchthaven Sabina Gökçen Airport en de haven van Derince.

Het nieuwe pand wordt gebouwd op een site van 50.000 vierkante meter en beslaat 20.000 vierkante meter warehousing en overslagruimte. De eerste fase krijgt 19 laaddocks en 8.000 vierkante meter logistieke ruimte.
Kuehne en Nagel wil hier een complete range aan logistieke diensten bieden voor nationale en internationale klanten. Het kan hier gaan om single-source en geïntegreerde onsite logistieke diensten (warehousing, distributie, value added logistics en internationaal transport). Het pand zal worden voorzien worden van warehouse management en radio frequency systemen en voldoet aan de Europese veiligheidsstandaarden.
Met dit pand, de tweede logistieke hub in de regio Istanbul, onderstreept de logistiek dienstverlener het belang van de Turkse markt en de groeiende vraag voor geïntegreerde logistieke diensten daar. Kuehne en Nagel zit sinds 1986 in Turkije, met 140 personeelsleden op vijf locaties. De totale investeringen voor het nieuwe pand bedragen zo’n 6,5 miljoen euro.

Reageer op dit artikel