nieuws

Horsterparc Zeewolde geopend met trucks

Warehousing

ZEEWOLDE – Werken is natuurlijk en rotondes nemen een fluitje van een cent bij Zeewoldes bedrijventerreinen Trekkersveld en Horsterparc. Met die leuzen en de aanwezigheid van drie combinaties van Kees Becker Logistiek werd nieuwe rotonde geopend die de bedrijventerreinen toegankelijker moet maken voor groot vrachtverkeer.

Voor het nieuwe bedrijventerrein Horsterparc is het zelfs de belangrijkste ontsluitingsweg. De aanleg van de rotonde zorgde wel enkele dagen voor wat oponthoudt, doordat de hoofdentree even was afgesloten. De trucks van Kees Becker draaiden hun rondjes op de rotonde in de vroege ochtenduren. De wethouder van Zeewolde, mevrouw W. Lodders had plaatsgenomen in een van de voertuigen. De drie wagens hadden opschriften met ‘Horsterparc, waar werken natuurlijk is’.
Een jaar lang zullen deze trailers aandacht vragen voor het Horsterparc. Zeewolde wil het bedrijventerrein ook op andere manieren onder de aandacht brengen van bedrijven.

Reageer op dit artikel