nieuws

Marcel van Eck wint NKIT 2004

Warehousing

Marcel van Eck kwam zaterdag als beste heftruckchauffeur uit de bus tijdens het Nederlands Kampioenschap Intern Transport (NKIT) 2004. Hij sleepte maar liefst 20 punten meer in de wacht dan de nummer 2, Antoon Rasenberg.

“Eindelijk weer, eindelijk!”, aldus Van Eck, de kersverse Nederlands kampioen heftruck rijden. Van Eck heeft al vele kampioenschappen bovenin de top meegedraaid. In 1999 haalde hij de eerste plek en afgelopen zaterdag dus weer.
Het NKIT 2004 werd gehouden bij opleider VTL tijdens de Dag van het Magazijn. De kampioenschappen worden jaarlijks georganiseerd door het vakblad Heftig en de stichting Examenhuis.

Meer info en de foto’s over het NKIT zijn te vinden op de homepage van www.nkit.nl of heftig-online.nl. Klik daar op het NKIT-logo in de rechterbalk.

Reageer op dit artikel