nieuws

Dag van het Magazijn groot succes

Warehousing

ROTTERDAM – De eerste Dag van het Magazijn bracht afgelopen zaterdag ruim 450 mensen op de been. De mix van praktische workshops, spannende heftruckwedstrijden en ludieke activiteiten bleek een succesformule.

De zeer enerverende dag werd afgesloten met de huldiging van Marcel van Eck als Nederlands Kampioen Intern Transport. Na zijn eerste titel in 1999 en veel tweede, derde en vierde plaatsen was hij ditmaal opnieuw de beste. “Eindelijk”, luidde zijn reactie bij het in ontvangst nemen van de felicitaties.
Voorafgaand aan de prijsuitreiking vonden zes workshoprondes plaats. Opvallend was dat de workshops niet alleen in de smaak vielen bij warehouse managers, maar ook bij menige magazijnmedewerker.
Tussen de workshops door bood de informatiemarkt genoeg entertainment. Menige heftruckleverancier had een spel bedacht, waarmee verschillende leuke prijzen te winnen waren. Met het pick-to-lightspel van Denocard behaalde de dagwinnaar zelfs een theoretische score van bijna 1100 orderregels per uur: een prestatie van formaat. Ook de kennistest van het bedrijf I See I Know was populair.

Klik hier voor een verslag van de Dag van het Magazijn, de workshops en het NKIT.

Reageer op dit artikel