nieuws

Finalisten NKIT 2004 bekend

Warehousing

De deelnemers aan de finale van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport zijn zaterdag 9 oktober tijdens spannende voorrondes bekend geworden.

Ruim 125 heftruckchauffeurs hadden zich ingeschreven en streden voor een plekje in de finale van het Nederlands Kampioenschap Intern transport 2004. Op vijf plaatsen in Nederland werden deze voorrrondes gehouden. Het NKIT wordt jaarlijks georganiseerd door het vakblad Heftig en het Examenhuis. De volgende vijf opleidingsinstituten werkten mee aan de voorrondes: The Knowledge, PIT Partner Intern Transport, BTO, TMS Blom en VTL. Op sommige lokaties lag het niveau enorm hoog dus dat belooft een spannende finale te worden op zaterdag 27 november bij VTL in Rotterdam.
Het parcours rijden binnen de afgesproken tijd bleek soms een lastige klus. Maar het NKIT is geen snelheid- maar veiligheidswedstrijd dus het aantal strafpunten tellen verreweg het zwaarst. Juryleden van het Examenhuis controleerden ter plekke of de chauffeurs zich exact hielden aan de bestaande EVL-normen.

Meer info over het NKIT en foto’s van de voorrondes kun je vinden in het NKIT-dossier op deze site.

Download hier de lijst in Excel van de deelnemers die doorgaan naar de finale.

Van elke locatie gingen de vijf besten rechtstreeks door naar de finale. Daarbij komen ook nog de vijf besten van het overige veld.

Download hier de lijst in Excel van de overige deelnemers met de vijf bovenaan die dus ook doorgaan naar de finale op 27 november in Rotterdam.

Reageer op dit artikel