nieuws

Tilhulp voor meerdere kratten

Warehousing

JOURE – Voor kratten Bier & Fris heeft Dotec een tilsysteem ontwikkeld waarmee 2, 4 of 6 kratten tegelijk worden opgepakt en neergezet in de rolcontainer.

Wisselframes maken het mogelijk om met hetzelfde systeem bier en fris te verwerken. Een tilhulp luistert naar de gebruiker en reageert moeiteloos (traploos) op elke gewenste verandering in tempo, of gewicht. Aparte instellingen zijn niet nodig. Een tilhulp is doelmatig door zijn snelheid en het wegnemen van de fysieke belasting. Verder levert de applicatie geen beschadiging door stoten of vallen, geen vermoeidheid, waardoor alle aandacht gericht is op de kwaliteit van het werk. Deze krattentilhulp wordt getoond op de Macropack; stand 04B038. Inlichtingen: Dotec, Joure, tel. (0513) 480 800, www.dotec.nl

Reageer op dit artikel