nieuws

Swisslog optimaliseert kledingdistributie

Warehousing

BUCHS/AARAU – Swisslog gaat het warehouse managementsysteem van kledingbedrijf DIM in Autun, Frankrijk moderniseren.

Door de hoge werkdruk en de nog complexere order picking taken heeft DIM’s vorige warehouse management systeem haar grenzen bereikt. Het bestaande systeem, wat bijna tien geleden gekocht en geïmplementeerd is, is niet alleen technisch verouderd, maar heeft ook onvoldoende capaciteit en voldoet ook niet meer aan de distributie-eisen in Autun. Vooral de speciale eisen van de kledingindustrie, dat afhankelijk is van modetrends en seizoensgebonden is, maakten de introductie van een nieuwe distributieoplossing onvermijdelijk voor DIM. Het is de taak van Swisslog, om de huidige, oude software die niet meer voldoet aan de eisen, te vervangen. Swisslog gaat haar WarehouseManager (de kern) en AutomationManager in één jaar implementeren en de bestaande hardware aan het nieuwe warehouse management systeem aanpassen. AutomationManager dient als een scheidingsvlak tussen de warehouse managementsoftware en de automatiseringstechnologie. Een deel van de oude hardware structuur, bestaande uit 18 servers, zal vervangen worden door één server dat de DIM-gebruikers zal voorzien van de rekencapaciteit benodigd voor het nieuwe systeem. Daarnaast zal Swisslog samen met een partner goederenidentificatie door middel van RF-functionaliteit integreren in de distributieoplossing in Autun. DIM – een dochteronderneming van de SaraLee group – doet de opslag en de orderpicking van sportief en elegant dames- en herenondergoed en kousen voor de hele Europese markt

Reageer op dit artikel