nieuws

Ook Linde heeft modulaire combi-truck

Warehousing

APELDOORN – In navolging van Still heeft nu ook Linde een modulaire combitruck in het assortiment opgenomen. Deze truck wordt voortaan op maat gemaakt, afgestemd op de wensen van de klant.

De smallegangentruck van Linde – de K-serie – kan worden samengesteld uit verschillende modules, afhankelijk van de gewenste inzet. Er kan bijvoorbeeld worden gekozen uit verschillende masttypes of uit telescoopvorken en een draai-zwenkkop. Ook de batterijcapaciteit kan gevarieerd worden.
Anders ten opzichte van het vorige model is het chassis, dat nu 260 millimeter korter is. Dat vergemakkelijkt het manoeuvreren met de truck. Optioneel verkrijgbaar is een systeem dat de last herkent en vervolgens de rijsnelheid afhankelijk maakt van de last en de hefhoogte. Voordeel hiervan is dat de productiviteit bij het rijden zonder last omhoog gaat.
De truck is leverbaar met een hefvermogen van maximaal 1500 kilogram en een hefhoogte van 14.50 meter. Sinds juli is de machine al op de markt verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel