nieuws

Luchtige trillingsvrije heftruckstoelen

Warehousing

AMBERG (D) – Grammer introduceert een nieuwe serie luchtgeveerde heftruckstoelen: De Primo L en XL. Deze ontlasten de rug van de heftruckchauffeur.

De serie voldoet, aanvullend aan de reguliere heftruckstoelnormen (FEM 4.002), ook aan de nieuwe trillingsnormen (DIN EN 13490 en ISO 7096). De gewichtsinstelling voor de chauffeur is instelbaar van 50 tot 170 kilogram. Niet alleen de stoel, maar ook de armleuningen zijn in hoogte verstelbaar. De rugleuning is asymmetrisch vormgegeven. Hiermee wordt de bestuurder meer comfort geboden bij het achteruitrijden. Het gordelmechanisme is volledig geïntegreerd in de stoel, zodat deze geen hindernis vormt bij het in- en uitstappen. Inlichtingen: Grammer, Amberg (D), www.grammer.com

Reageer op dit artikel