nieuws

Heftruck kantelt

Warehousing

Een man uit Vlissingen is gekanteld op de Nolledijk met zijn heftruck. De truck raakte door onbekende oorzaak van de dijk. De man raakte gewond aan het hoofd. De bergingswerkzaamheden namen zo’n twee uur in beslag.

Bij een eenzijdig ongeval op de Nolledijk in Vlissingen onlangs een 33-jarige Vlissinger gewond geraakt. Het slachtoffer reed met zijn heftruck over de Nolledijk en door nog onbekende oorzaak reed de truck van de dijk en belandde het enkele meters lager op zijn kant. De truck lag net niet in het water. De man raakte hij gewond aan zijn hoofd en moest hij door ambulancepersoneel afgevoerd worden naar het ziekenhuis in Vlissingen. De brandweer heeft de dijk geïnspecteerd aangezien er diesel lekte uit de heftruck. Naast de brandweer heeft ook het Waterschap Zeeuwse Eilanden een inspectie uitgevoerd. De werkzaamheden namen zo’n twee uur in beslag.

Reageer op dit artikel