nieuws

Gazelle automatiseert magazijnen

Warehousing

DIEREN – Fietsenfabrikant Gazelle gaat in zijn magazijnen voor onderdelen, accessoires en halffabrikaten het warehouse management systeem van Centric Locus implementeren. Het project start op korte termijn.

De implementatie van het pakket Locus geschiedt in drie fases. In de eerste fase wordt het magazijn voor onderdelen en accessoires uitgerust met RF-barcodescanning. Gazelle hoopt dat fietsendealers op deze manier sneller hun onderdelen ontvangen.
Daarna is het productiemagazijn van Gazelle aan de beurt, zodat de toevoer van onderdelen aan de veertien assemblagelijnen beter georganiseerd kan worden.
In het laatste stadium zullen ook de tussenmagazijnen voor halffabrikaten met Locus worden aangestuurd. Het resultaat is een volledig gesloten logistiek systeem.

Reageer op dit artikel