nieuws

Verbeterde disselboom

Warehousing

ALPHEN A/D RIJN – De disselboom van de AM 2200 handpallettruck is door Jungheinrich ergonomisch verbeterd, waardoor er volgens de fabrikant nog makkelijker links- en rechtshandig mee is te werken.

Tegelijkertijd is de prijs actiematig verlaagd en leverbaar vanaf 330 euro. De overige standaard kenmerken zijn: uitgerust met snelhef tot 120 kg, in drie pompslagen is de pallet bodemvrij en in vijf slagen op maximale hefhoogte; rijdt ook gemakkelijk europallets in bij dwarsopname; korte voorbouwmaat voor het gebruik in vrachtauto’s. De handpallettruck kan naar keuze worden uitgerust met nylon, of rubber stuurwielen en enkele of tandem nylon of polyurethaan lastwielen. De leverbare vorklengtes zijn 95/115 cm. Vorkmaat 52/68 cm. Inlichtingen: Jungheinrich Nederland, Alphen a/d Rijn, tel. (0172) 44 67 09, www.jungheinrich.nl

Reageer op dit artikel