nieuws

Logochem gaat logistiek AMI Agrolinz verzorgen

Warehousing

GREVENMACHER – Logochem, onderdeel van het Luxemburgse Thiel Logistik, heeft een order ter waarde van honderd miljoen euro binnengehaald. Het Oostenrijkse bedrijf zal de wereldwijde logistiek gaan verzorgen voor AMI Agrolinz Melamine International.

Het contract tussen beide partijen heeft een looptijd van bijna vier jaar en behelst het transport en de warehousing activiteiten voor de divisies Melamine en Plant Nutrients die vestigingen hebben in Europa, de Verenigde Staten en het Verre Oosten. Logochem is ook verantwoordelijk voor de logistiek van ruw materiaal tussen Marokko en Linz. De geschatte transporthoeveelheid bedraagt twee miljoen ton per jaar. Beide partijen hebben al een samenwerkingsverband van enkele jaren.

Reageer op dit artikel