nieuws

Nieuwe trucks Outokumpu

Warehousing

De heftruckchauffeurs van Outokumpu Stainless in Terneuzen hebben zes nieuwe heftrucks. Een van de trucks is een omgebouwde 7-tonner speciaal geschikt voor het rijden in containers. Vooral de ergonomie van de machines gaf de doorslag voor de aanschaf.

Outokumpu Stainless heeft zes nieuwe heftrucks aangeschaft via dealer de Feyter verhuur en handelsmij. Outokumpu, met de moedermaatschappij in Finland, is een van de grootste producenten van roestvaststaal wereldwijd. De levering aan het bedrijf in Terneuzen omvat 2 Kalmar 12 tonners, 1 Kalmar 7 tonner, 2 BT 3.5 tons elektrische heftrucks en een speciaal door Kalmar gebouwde 7 tonner geschikt om in containers te rijden. Normaal gaat de lage doorrijhoogte van een dergelijke zware containertruck ten koste van de ruimte in de cabine. Kalmar wist de machine zo om te bouwen dat het comfort van de chauffeur niet aangetast wordt. De goede ergonomische aspecten van de Kalmar- en BT-machines was beslissend voor de aanschaf.

Reageer op dit artikel