nieuws

Nieuwe truck en jubileum voor Yale

Warehousing

VLAARDINGEN – Tijdens de open dagen in het kader van haar 45 jarig jubileum als importeur presenteerde Yale Nederland gelijktijdig haar nieuwste elektrische vorkheftruck: de ERP20ATF.

Het betreft een elektrische driewieler in de range van 1,6 tot en met 2,0 ton met wisselstroomaandrijving en automatische parkeerremmen, waar de genodigden zelf een proefritje mee konden maken op een testparcours met hellingbaan. De automatische ‘YaleStop’ parkeerremmen met remveren en elektromagnetische ontgrendeling zitten gemonteerd op het uiteinde van beide motoren. De parkeerrem wordt automatisch ingeschakeld door het regelsysteem, zodat de rem altijd werkt als de truck niet rijdt en geen tractie is vereist, zoals bij voorbeeld op hellingen. De truck is ontworpen voor smalle gangen en beschikt over een 360 graden draaicirkel die binnen de wielbasis van de compacte heftruck valt.

Reageer op dit artikel