nieuws

Irion herroept importeurschap zijladers

Warehousing

STRAATSBURG – Irion S.A.S maakt bekend dat er geen sprake is van een exclusief importeurschap voor Irion zijladers in Nederland. Daarmee herroept zij een eerder verschenen persbericht waarin Van Megen werd aangeduid als de nieuwe exclusieve Nederlandse importeur.

Op basis van de geldende EU-richtlijnen kan er volgens Irion helemaal geen sprake zijn van een exclusief importeurschap. Van Megen heftruckservice uit Deurne wordt de officiële vertegenwoordiger en wederverkoper van het zijladermerk voor Zuid-Nederland en België. Bakker heftrucks uit Purmerend krijgt dezelfde status voor Noord-Nederland. In het geval van incidentele geografische overlappingen beslist de fabrikant. Het misverstand is volgens Irion ontstaan door miscommunicatie tussen de betrokken partijen, waardoor over en weer onduidelijkheden en irritaties ontstonden. Met deze verklaring verduidelijkt Irion haar strategie en spreekt zij de verwachting uit dat beide partijen voortaan met elkaar samenwerken.

Reageer op dit artikel