nieuws

Allround viervoudige robot

Warehousing

ENKHUIZEN – Met één machine diverse soorten fusten en pallets stapelen, ontstapelen, inbrengen, uithalen, palletiseren, legen en vullen. Al deze handelingen zijn mogelijk met de Rotizer.

De robot is oorspronkelijk ontwikkeld voor toepassing binnen de agrarische sector en de (glas)tuinbouw, maar leent zich volgens de fabrikant ook voor toepassing in magazijnen, dc’s en industriële productieomgevingen. Opmerkelijk is dat deze om zijn as roterende elektrische robot achtereenvolgens vier verschillende posities over 360 booggraden kan bedienen. Mede hierdoor en vanwege zijn compacte afmetingen (1150x1150x3300 mm) kan de machine vrijwel overal en ruimtebesparend worden ingezet. Voor de energievoorziening wordt krachtstroom benodigd (3x 400Vac+N+Pe). De capaciteit is circa 150 handelingen per uur. Het hefvermogen is maximaal 300 kilogram. Info: W.E.B. industrial services, Enkhuizen, tel. (0228) 35 50 50, www.technoweb.nl

Reageer op dit artikel