nieuws

The Greenery stapt over op Still R60

Warehousing

BLEISWIJK – Versbedrijf The Greenery heeft bij Still Nederland een grote order geplaatst voor de levering van 56 elektrische heftrucks van het type Still R60. Samen met de order van groentesnijderij Hessing die aan Greenery is gelieerd, komt het totaal op 69 trucks.

Met de order voor Still geeft The Greenery (groente, fruit en paddestoelen) aan serieus over te stappen van LPG aangedreven heftrucks op elektrisch intern transportmaterieel. Na diverse tests viel de keuze op Still en het model R60. De vierwiel heftruck zal in twee capaciteiten worden geleverd: met 2,5 en 3 ton hefvermogen. Vrijwel alle Still R60 trucks worden uitgerust met meervoudige vorken voor een efficiënte pallethandling. De trucks worden tevens voorzien van een heavy duty tractiepakket dat bestaat uit hoog rendement tractiebatterijen en snelle, hoog frequent batterijladers. De order van The Greenery wordt aangevuld met een order voor 13 Still trucks die groentesnijderij Hessing uit Zwaagdijk plaatste. Hessing bestelde naast enkele Still R20 driewiel elektro heftrucks diverse Still EGU-S pallettrucks met opklapbaar staplatform.

Reageer op dit artikel