nieuws

Stopplaat handpallettruck

Warehousing

De stopplaat Stop-it is bedoeld om de handpallettruck op zijn plek te houden.

Er zijn veel soorten handpallettrucks (ook wel pompwagens genoemd). En er zijn net zoveel manieren om deze vast te zetten om te voorkomen dat deze tijdens het transport in beweging komen. Iedere chauffeur heeft zo wel zijn eigen methode. De parkeerplaat “Stop-it” biedt een alternatieve oplossing. Omdat deze van rubber is gemaakt, ligt deze stevig op de laadvloer en kan aan de wand worden gehangen als je hem niet gebruikt. De rubberplaat heeft schuin aflopende randen, hierdoor kan de handpallettruck met zijn wielen gemakkelijk in het gat geparkeerd worden en hierin blijven staan.

Info: Erkon intern transport, tel. (071) 589 64 00, www.erkon.nl

Reageer op dit artikel