nieuws

Jubileum Hitachi opgesierd met uitbreiding

Warehousing

WAARDENBURG – Hitachi Data Systems viert 11 en 12 juni zijn tienjarig jubileum. Tegelijkertijd maakt het bedrijf bekend dat het zijn Europese configuratie- en distributiecentrum in Waardenburg gaat uitbreiden. De uitbreiding is gestart en zal vooral inpandig plaatsvinden. Enkele bedrijven die ruimte huurden in het Hitachi pand hebben elders onderdak gevonden.

Door de uitbreiding wordt voor Hitachi de capaciteit van het distributiecentrum bijna verviervoudigd. Vanuit de vestiging in Waardenburg worden de goederen aan de klanten van de verkoopmaatschappijen geleverd alsook aan andere distributeurs. Daarnaast wordt er voorraad gehouden van onderdelen voor de landelijke serviceorganisaties. “Verder beheren we de lokale onderdelendepots voor de Europese landen”, aldus Paul Dalderop, logistiek manager van het distributiecentrum. In totaal telt het magazijn in Waardenburg dertienduizend vierkante meter. Dalderop: “Vooral de oppervlakte van de ruimte waar we computers testen neemt aanzienlijk toe. Daarvoor hadden we driehonderd vierkante meter beschikbaar, dat worden er twaalfhonderd.”

Reageer op dit artikel