nieuws

Compacte heftruck

Warehousing

Mobiel intern transportleverancier Yale brengt een vorkheftruck op de markt voor het lichtere werk.

Heftruckleverancier Yale komt met een nieuwe vorkheftruck in de lichtere klasse op de markt. De ATF met AC-technologie is namelijk verkrijgbaar met de hefcapaciteiten 1,6 tot 2 ton. De truck heeft een kleine draaicirkel en kan binnen de eigen wielbasis 360 graden draaien. De onafhankelijk sturende wielen bieden daarbij extra stabiliteit. De bestuurder kan op het dashboard de truck naar eigen wens instellen. Er is keuze uit vier prestatieniveaus die zijn voorgeprogrammeerd. Het password van de chauffeur kan gekoppeld worden aan de persoonlijke instellingen van de chauffeur. De vlootmanager kan de keuze-instellingen beperken als dit nodig mocht voor bij het werk en niveau van de heftruckchauffeur. Door de toepassing van de AC-techniek heeft de truck volgens de leverancier ene service-interval van 1000 draaiuren.

Info: Yale, tel. (010) 248 56 39, www.yale.nl

Reageer op dit artikel