nieuws

Reachtruck met doorkijkvensters

Warehousing

De nieuwe reachtruckserie M van BT heeft een doorkijkvenster gekregen en een dak met tralies. Hierdoor kan de chauffeur ook de last goed kan zien op grote hoogte.

De M-serie is een uitbreiding op het Reflex reachtruckprogramma van BT. Dankzij de panorama doorkijkmast en het diagonaal getraliede open beschermdak is er ook op hoogte goed zicht op de last. De prestatieparameters zijn onder te programmeren onder tien persoonlijke PIN-codes. De truck gaat automatisch op de parkeerrem zodra de bestuurder uitstapt en deze wordt vervolgens gedeactiveerd zodra het acceleratiepedaal wordt ingedrukt. De beschikbare hefcapaciteiten zijn 1200, 1400 en 1600 kilogram op een lastzwaartepunt van 600 mm. De bijbehorende maximale hefhoogte is 8,5 meter en is naar wens met twee verschillende masttypen te configureren met een tiltende mast of met tiltende vorken.

Info: BT Nederland, tel. (0318) 66 05 00, www.bt-nederland.com

Reageer op dit artikel