nieuws

Nieuwe Italiaanse pallettrucks

Warehousing

Van Gent Forkliftparts komt met twee nieuwe types elektrisch aangedreven pallettrucks op de Nederlandse markt van het Italiaanse merk Pramac.

De nieuwste palletrucks van het Italiaanse merk Pramac zijn de QX18 en QX20, met een capaciteit van respectievelijk 1800 en 2000 kilogram. Binnen korte tijd zal ook de QX22 met een capaciteit van 2200 kilogram worden geleverd in Nederland. De QX-versie is een doorontwikkeling op de oude versie K20. Vooral de verkleinde draaicirkel is een verbetering ten opzichte van de vorige maar op de meer ergonomische handel. De draaicirkel van de QX18 ligt op 1575 millimeter. Met de al gepresenteerde QX14, vooral voor het gebruik in vrachtauto’s, is het pallettruck voor VGF nu compleet.

Info: Van Gent Forkliftparts, tel. (024) 3439470, www.vangentbv.nl.

Reageer op dit artikel