nieuws

Bazen op de heftruck

Warehousing

De bazen probeerden het ook eens op de heftruck bij opleidingscentrum The Knowledge. Het viel ze duidelijk nog niet mee. Sommige logistiek managers hadden zelfs nog nooit op een heftruck gezeten.

Logistiek managers van onder meer Penske, the Greenery en Kappa Vandra Golfkarton kregen na afloop van een ontbijtsessie bij the Knowledge Opleidingscentrum de kans hun vaardigheden op de heftruck te testen. Sommigen hadden nog nooit op een heftruck gezeten. “Hoe het gegaan is? De boel is nog heel”, lacht mede-directeur/eigenaar Kees Holleman van the Knowledge. “Intern transport is toch een vak apart.” “Tijdens een kleinschalige ontbijtsessie kregen managers praktische informatie over ketenintegratie en hoe valt samen te werken in logistieke ketens”, aldus Rianne de Brouwer. Zij geeft aan dat het in september een vervolg krijgt. Holleman: “Elke keer rond een apart thema, bijvoorbeeld rond productiviteit en veiligheid.” Met de sessies wil the Knowledge informeren over de manier waarop het bedrijf via uitzenden en opleiden de kwaliteit van arbeid in het magazijn kan verbeteren.

Reageer op dit artikel