nieuws

AGV’s voor Georgia-Pacific

Warehousing

ZWIJNDRECHT (B) – Papierfabrikant Georgia-Pacific heeft een aantal AGV’s van Egemin aangeschaft. De ‘automatic guided vehicles’ worden ingezet in een fabriek in Spanje voor het transport tussen de palettiseermachines en het magazijn voor gereed product. De AGV’s krijgen een lasernavigatiesysteem, waarmee ze door de hele fabriek kunnen worden geleid.

Georgia-Pacific is fabrikant van tissues, keukenrollen, toiletpapier, servetten, verpakkingsmaterialen en bouwmaterialen. Voordat het Amerikaanse bedrijf het contract met Egemin tekende, heeft het een uitvoerige marktstudie verricht.
De toestellen worden aangestuurd door het besturingsysteem van Egemin. Dat systeem kent transportorders toe aan de AGV’s en regelt het verkeer van de voertuigen.

Reageer op dit artikel