nieuws

Orderverzamelaar voor detailhandel

Warehousing

De nieuwe K1.0L is speciaal ontwikkeld voor de detailhandel, waarbij veel aandacht is besteed aan bestuurdersergonomie.

De truck biedt optimaal zicht, is voorzien van soepel te bedienen hef/daalhendels en heeft de speciale Hyster kruipsnelheidsregelaar op de SEM-tractie- en hefmotor. De cabine is ruim bemeten, heeft een laag vloerniveau, zodat de bestuurder gemakkelijk kan in- en uitstappen, en is voorzien van een overzichtelijk instrumentenpaneel dat de bestuurder volledig informeert. Drie van de zes modellen uit de reeks zijn leverbaar met extra hefvermogen, twee zijn geschikt voor pallets en één is uitgerust met vaste vorken. Uit de verkrijgbare vorkmodellen kan de klant tien verschillende alternatieven kiezen: vijf palletvorktypen en vijf FEM vorktypen.

Info: Barloworld, tel. (0180) 33 36 43, www.barloworld.nl

Reageer op dit artikel