nieuws

Nieuwe distributiecentra voor Maag

Warehousing

Het Zwitserse bedrijf Maag Technic heeft material handlingleverancier Swisslog opdracht gegeven voor de bouw van één centraal distributiecentrum. Het contract heeft een totale waarde van 10 miljoen euro.

Maag Technic brengt diverse distributiecentra tot een centraal magazijn in Dubendorf vlakbij Zurich. Swisslog zal als system integrator alle bouwwerkzaamheden verrichten en ook de logistieke inrichting verzorgen. Het magazijn heeft een grote verscheidenheid aan producten met 100.000 artikelen. Het nieuwe dc krijgt een automatisch kleingoedmagazijn, manueel hogbouwmagazijn. In het automatische gedeelte zullen miniloadkranen zorgen voor ontvangst en opslag van de goederen. vanaf 1 mei 2005 moet het geheel operationeel zijn.

Reageer op dit artikel