nieuws

Fujitsu koppelt WMS bij Hays

Warehousing

Fujitsu Services heeft de automatische orderpickers in het centrale distributiecentrum van Hays Logistics in Veghel succesvol gekoppeld aan het eigen, eerder geïmplementeerde, warehouse management systeem MLS. Dankzij de integratie met de bestaande magazijnoperatie zou de logistieke dienstverlener volgens Fujitsu sneller en flexibeler kunnen reageren op veranderingen in de vraag van klanten.

Het systeem MLS van Fujitsu wordt al langere tijd gebruikt voor Hays. In het Veghelse dc, waarin gemiddeld 115.000 pallets staan met foodproducten, is een deel van het orderverzamelproces gemechaniseerd. Twee van dergelijke orderpickers zijn nu aan MLS gekoppeld. Het systeem vertaalt de orders in instructies voor de machines en organiseert de goederenstroom eromheen.

Reageer op dit artikel