nieuws

Barloworld verhuist naar Vianen

Warehousing

De vestigingen van Barloworld Intern Transport (BIT), die op dit moment in Amsterdam, Moerdijk en Nieuwerkerk a/d IJssel zijn gevestigd, verhuizen eind april naar Vianen. Nijmegen en Hoogeveen blijven waar ze nu zitten.

De drie voormalige vestigingen vertegenwoordigden ieder één bedrijfsonderdeel: verhuur, verkoop of service. De samenvoeging van deze onderdelen op één locatie biedt een sterk strategisch voordeel. Klanten van Barloworld Intern transport hebben nu nog maar één aanspreekpunt voor alledrie de disciplines. Het onderdelenmagazijn blijft in Nijmegen, aangezien de ligging vlakbij de Nacco-fabriek met het onderdelenvoorraad voor Hyster in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika voor grote operationele voordelen zorgt. Om de bereikbaarheid in het Noorden van het land optimaal te houden, wordt de werkplaats voor gebruikte machines en huurtrucks in Hoogeveen eveneens gehandhaafd.

Reageer op dit artikel