nieuws

Nieuw contract drankenlogistiek Van Uden

Warehousing

Van Uden in Haaften heeft een meerjarig contract binnengehaald bij Maxxium. Deze internationale verkoop- en distributieorganisatie brengt al haar logistieke activiteiten in Nederland voortaan onder bij Van Uden. Het gaat om opslag, warehousing en distributie van merken als Rémy Martin (cognac), Jim Beam (whiskey), Cointreau (likeur) en Absolut wodka.

Maxxium Worldwide is een samenwerkings-verband van een viertal drankproducenten die hun verkoop en distributieactiviteiten sinds 1999 hebben gebundeld. Maxxium is een van de grotere opdrachtgevers in het marktsegment wijn en gedistilleerd. Met deze nieuwe klant versterkt Van Uden haar positie in dit marktsegment.
Hoewel volumes in wijn en gedistilleerd in 2003 terugliepen, ziet Van Uden er een belangrijke groeimarkt in. Met dochters Van Uden Food-express en Van Uden HS Expresse heeft het bedrijf in de Nederland al een sterke positie in de levensmiddelen- en drankenlogistiek.

Reageer op dit artikel