nieuws

VILO breidt zich uit naar Rijswijk

Warehousing

In navolging van Evenementenhal Hardenberg gaat dit jaar ook Evenementenhal Rijswijk van start. Zakenman Hennie van de Most is daartoe een samenwerkingsverband aangegaan met het bestaande Darling Market/Expo in Rijswijk. De ITOL in Leiden gaat dit jaar niet door.

De Nederlandse logistieke vakbeurs VILO voor de verpakkingsindustrie, intern transport, logistiek en opslag krijgt hiermee een tweede locatie voor Zuidwest Nederland ter beschikking. De vorig jaar voor het eerst gehouden vakbeurs ITOL gaat niet door. Twee concurrerende beurzen in dezelfde periode en regio is te veel van het goede. De ITOL organisatie overweegt volgend jaar uit te wijken naar het Autotron in Rosmalen. Evenementenhal Rijswijk wordt volgens de full-service formule op exact dezelfde leest geschoeid als de Evenementenhal Hardenberg, waar dit jaar de VILO van 27 t/m 29 januari weer wordt georganiseerd. De eerste VILO in Rijswijk staat gepland voor 20 t/m 22 april 2004. Het complex in Rijswijk omvat 40.000 vierkante meter expositieruimte en is gelegen aan de A4 richting Den Haag.

Reageer op dit artikel