nieuws

Nieuwe voorzitter BMWT-magazijninrichting

Warehousing

Huub Widdershoven is de nieuwe voorzitter van branchevereniging BMWT, sectie II-B Magazijninrichtingen. Widdershoven volgt hiermee Eric-Jan van Kakerken op. Ruim 75 procent van de grotere leveranciers van magazijnstellingen is, naar eigen zeggen, lid van de branchevereniging.

Huub Widdershoven is de nieuwe voorzitter van branchevereniging BMWT, sectie II-B Magazijninrichtingen. De nieuwe voorzitter is algemeen directeur van Constructor Dexion Nederland en heeft tijdens zijn ‘maidenspeech’ al een aantal belangrijke onderwerpen aangestipt waarop hij zich wil gaan richten de komende tijd. Een hiervan is de versnippering van leveranciers van magazijninrichting. “Dit komt de duidelijkheid in de markt zeker niet ten goede. Ik geloof nog zeker dat dat mogelijk is,” aldus Widdershoven.

Meer in Transport+Opslag 1, januari 2003

Reageer op dit artikel