nieuws

Nissan en Atlet breiden samenwerking uit

Warehousing

Nissan Forklift Europe en Atlet AB gaan met elkaar samenwerken op het gebied van warehousetrucks in Groot-Brittannië. Atlet gaat haar magazijntrucks onder het Nissan label produceren en leveren aan Nissan Motor Ltd. (GB). Ook in Duitsland wordt de samenwerking geïntensiveerd. Daar gaat Atlet GmbH rechtstreeks Nissan vorkheftrucks verkopen.

Een dergelijk samenwerkingsverband werd ook al in juni 2002 aangegaan in Frankrijk. In Nederland bestaat nog geen concreet samenwerkingsverband. Over de intentie om dit op termijn hier wel van de grond te krijgen, wil Nissan Forklift Europe – bij monde van general manager sales & marketing Kees van Santen – geen nadere uitspraken doen. Onlangs sloten Atlet AB en de Duitse Nissan distributeur Fendt Foerdertechnik GmbH ook een exclusief distributieovereenkomst voor Atlets andere merk Lafis.

Reageer op dit artikel