nieuws

Aldipress wint Nederlandse Verpakkingsketen Prijs

Warehousing

Aldipress heeft samen met Curtec Nederland, VHP ergonomie, Bruna, Zandbergen’s Transport en Sitma/Parco beslag weten te leggen op de eerste Nederlandse Verpakkingsketen Prijs 2003. Doorslaggevend was de succesvolle samenwerking rondom de Aldipress tijdschriften krat.

De tijdschriften kunnen met dit krat gegarandeerd onbeschadigd en verzegeld worden vervoerd. Daarnaast zijn de kratten makkelijk stapelbaar, hebben een lange levensduur, zijn recyclebaar en voldoen aan de eisen die de Arbo-wetgeving stelt. De vakjury was in handen van de hoofdredacties van vijf Nederlandse vaktijdschriften die regelmatig aandacht besteden aan de wijze van verpakken van producten In totaal waren er vijf genomineerde concepten van verpakkingsketens. De trofee bestaat uit zes ‘schakels’, één voor ieder van de zes ondernemingen uit de winnende verpakkingsketen.

Reageer op dit artikel