nieuws

Groot logistiek project Ricoh

Warehousing

Slavenburg’s Bouwbedrijven begint met de bouw van een van de grotere Nederlandse logistieke nieuwbouwprojecten van de laatste paar jaar. Het nieuwe distributiecentrum van 47.000 vierkante meter komt op industriepark Theodorushaven/Noordland te Bergen op Zoom.

Het nieuwe logistieke centrum op industriepark Theodorushaven/Noordland wordt gebouwd voor opdrachtgever Prologis, een ontwikkelaar en verhuurder van logistiek vastgoed. Het centrum van 47.000 vierkante meter wordt verhuurd aan Japans fabrikant van kantoorapparatuur Ricoh. Die gaat het gebruiken voor de assemblage en configuratie van kantoormachines, voor verzending naar alle landen van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Volgens bouwer Slavenburg is het meest bijzondere aan het project de snelle bouwtijd. Het pand wordt in augustus 2004 opgeleverd. Het dc krijgt diverse logistieke ruimten, kantoorruimten en entresolvloeren.

Reageer op dit artikel