nieuws

Centric neemt Locus over

Warehousing

Centric Holding heeft Locus Warehouse Management Systems overgenomen. Locus zal als zelfstandig bedrijf worden gepositioneerd binnen de Centric-divisie IT Solutions. Locus WMS levert softwareoplossingen voor verbetering van de logistieke performance. Centric is onder meer actief op het gebied van consultancy, it solutions en software engineering.

In de logistieke keten richt Locus, met vestigingen in Almere en het Belgische Lokeren, zich voornamelijk op de magazijnoperatie. Centric geeft als reden voor de overname van de WMS-leverancier, dat de oplossingen van Locus een strategische aanvulling zijn op het al bestaande producten en dienstenaanbod, vooral voor de branches transport en logistiek, groothandel, retail en voor productiebedrijven.

Reageer op dit artikel