nieuws

Praat mee over de Logistica: software of intern transport?

Warehousing

Van 11 tot en met 15 november komen net als drie jaar geleden weer duizenden mensen af op de Logistica. Waar zijn al deze logistiek managers, magazijnchefs en andere logistiekelingen naar op zoek? Volgens de Jaarbeurs zelf gaat de meeste belangstelling uit naar logistieke software, de eerste bezoekers zijn echter vooral geïnteresseerd in hef- en magazijntrucks.

Maar liefst 87 procent van de doelgroep heeft interesse in software voor warehouse management, transport management en supply chain management. Dat blijkt uit onderzoek van de Jaarbeurs. Nu de eerste bezoekers zich hebben daadwerkelijk hebben aangemeld, blijkt de aandacht vooral uit te gaan naar mobiel intern transportmateriaal zoals hef- of magazijntruchs. Bijna 48 procent van de bezoekers heeft op het on line aanmeldingsformulier mobiel transport als interessegebied opgegeven, slechts 30 procent komt voor WMS naar de Logistica.
Waarvoor komt u naar de Logistica? Is deze beurs alleen geschikt om de nieuwste heftrucks te bewonderen of laat u zich ook informeren over de modernste software? Is een beurs zoals de Logistica wel geschikt om nieuwe hulpmidddelen of systemen aan te schaffen? Of is het vooral kijken, maar niet kopen? Is er in de huidige recessie überhaupt nog wel geld om te investeren?

Klik hier en reageer nu op de stelling (maximaal 200 woorden).

Uw reactie verschijnt dan hieronder.

Klik hier voor meer informatie over Logistica 2003.

5-11-’03: Geert Penners, GAC Group of Companies, Oostelbeers 

"Logistieke software, zoals de meeste respondenten zullen zeggen, daar een enquete via e-mail/internet vooral computergebruikers zal lokken en minder mensen die zich met heftrucks en dergelijke bezig houden. Waaruit mijns inziens blijkt dat internet een te subjectieve manier van informatieverzameling is."

Reageer op dit artikel