nieuws

Ketting transport systeem

Warehousing

De Stretch-Line “SL”van Schüco Design is een gepatenteerd kettingtransportsysteem voor stukgoederen transport van ondermeer flessen en dozen. De basis van het systeem bestaat uit aluminium profielen met een geanodiseerd oppervlak. Het transport traject is samengesteld als een modulair aluminium op te bouwen systeem, waarbij horizontale en verticale baansecties gerealiseerd kunnen worden.

De ketting is voorzien van een kunststof pen en heeft door de kleine steek van 1 inch een gesloten oppervlak waardoor er een hoge mate van stabiliteit en veiligheid (CE normering) ontstaat tijdens het transporteren van stukgoederen. Door de kleine steek vormt de ketting zich als een mooie boog om het 10 tands kettingwiel zonder dat er hierbij openingen ontstaan, men heeft tevens minder last van het polygoon effect. De transportroute/ tracering kan nagenoeg vrij gevormd worden. Info: Morskate aandrijvingen, tel. (074) 255 36 36, www.morskate.net

Reageer op dit artikel