nieuws

Hoogenbosch stroomlijnt logistiek

Warehousing

Hoogenbosch Retail Group heeft het magazijn- en distributieproces getroomlijnd door de inzet van een nieuw warehouse management systeem. Vooral de orderafhandeling aan een van de 240 winkels, waaronder Dolcis en Manfield, was toe aan een optimalisatieslag.

Hoogenbosch Retail Group, bekend van onder meer Dolcis, Manfield en Invito heeft het warehouse management systeem van Manhattan Associates geimplementeerd in haar magazijn. Dit magazijn van 15.000 vierkante meter had een nieuw wms nodig om de orderafhandeling te optimaliseren. Het bedrijf levert aan 240 winkels in Nederland en Duitsland. Het wms biedt functies voor onder andere systeemgestuurde opslag, een geautomatiseerd takenbeheer en afsprakenplanning bij de goederenaflevering. RF-picking zorgt voor een verdere efficiencyslag. Hoogenbosch heeft nu een realtime overzicht van het gehele dc in Den Bosch.

Reageer op dit artikel