nieuws

Hero aan de slag met PIT

Warehousing

Hero Nederland heeft de handen ineengeslagen met PIT Partner Intern Transport. Hero huurt vanaf nu de intern transportvloot bij PIT. Deze laatste past continu de vloot aan aan de logistieke wensen van het bedrijf.

PIT Partner Intern Transport controleert de mobiel intern transportvloot bij Hero Nederland, producent van broodbeleg, frisdrank, ontbijt en vruchtensap. Hero sloot een flexibel huurcontract af waardoor ze geen omkijken meer hebben naar hun vloot. PIT zorgt ervoor dat het soort en aantal huurtrucks continu wordt aangepast aan de lopende processenavnhet bedirjf. De verhuurder doet dit merkenbreed. P. Machielse van Hero: “Bij ons rijden er momenteel drie verschillende merken rond terwijl we maar een aanspreekpunt hebben. Verder betalen we naar rato. We betalen alleen de uren dat we de trucks nodig hebben en zo’n service leverrt ons kostenbesparing op.”

Reageer op dit artikel