nieuws

UPS biedt supplier management

Warehousing

UPS Supply Chain Solutions heeft een nieuwe dienst gelanceerd, Supplier Management. Met deze door geavanceerde IT-systemen ondersteunde dienst kan UPS de logistieke activiteiten van internationale verkoopmaatschappijen en/of leveranciers coördineren. Gedurende het hele traject van bron tot bestemming beschikt de klant over orderinformatie, zodat hij de bestelling en verzending kan controleren.

De activiteiten vallen uiteen in vijf delen categorieën. Met Vendor Compliance en Order Management beheert UPS voor de klant de leveranciers-, product-, order- en verzendingsgegevens. Dat moet garanderen dat de klant krijgt wat hij bestelt en dat hij het krijgt wanneer hij wil.
Met Global Information Management worden speciale gebeurtenissen gevolgd, over de voortgang gerapporteerd en voor afwijkingen van het oorspronkelijke plan gewaarschuwd. De klant wordt direct op de hoogte gebracht als hij actie moet ondernemen.
Global Distribution Management behelst de consolidering van bestellingen, zorgt voor alternatieve routes en regelt de douaneformaliteiten.
Regulatory Compliance Management zorgt voor de afhandeling van de internationale handelsdocumenten.
Transportation Management zorgt tot slot voor een doeltreffend lokaal en internationaal transport.

Reageer op dit artikel