nieuws

Samenwerking Nacco en TNT

Warehousing

TNT Logistics en Nacco Material Handling Group zijn een samenwerkingsverband aangegaan. TNT gaat de distributie verzorgen in Europa en Noord-Amerika voor de Amerikaanse leverancier van mobiel intern transport.

Een driejarig contract tekenden TNT Logistics en Nacco Material Handling Group. Nacco is leverancier van mobiel intern transportmiddelen van de merken Yale, Sumitomo-Yale en Hyster. TNT bekommert zich de komende jaren over de logistiek van de materialen van Nacco Material handling. Het betreft de organisatie van de gehele logistiek in Europa en Noord-Amerika. Verder verzorgen ze de warehousing van de eindproducten in Noord-Amerika. NMHG wilde de regionale en internationale supply chain verder versterken en liet vervolgens het logistiek plan uitdenken door TNT Logistics.

Reageer op dit artikel