nieuws

Nieuw huurmaterieel voor Kelder Plastibox

Warehousing

Het kunststofverwerkend bedrijf Kelder Plastibox heeft 25 nieuwe hef- en magazijntrucks van BT gehuurd. Voor het bedrijf betekent dit een vervanging van de gehele mobiel intern transportvloot. Voorheen werkte het bedrijf met gekochte trucks van diverse merken, nu is het overgestapt op huren van één merk.

De vloot van Kelder Plastixbox uit s-Heerenberg bestaat grotendeels uit handpallettrucks en hoogheffers. Onlangs besloot het bedrijf de vloot van 25 hef- en magazijntrucks in zijn geheel te gaan huren bij heftruckleverancier BT. Hiervoor werden 25 nieuwe trucks ingezet. De belangrijkste redenen voor het overstappen naar een huurvloot waren de toenemende Arbo-eisen de oplopende onderhoudskosten aan de bestaande vloot.

Reageer op dit artikel