nieuws

Koenen verder met Redirack

Warehousing

Koenen Intern Transport heeft het importeurschap van Redirack magazijnstellingen verworven. De activiteiten van deze laatste worden bij Koenen voortgezet onder de naam Redi Storage Systems. De Redirack-vestiging in Zoeterwoude is inmiddels al gesloten als gevolg van deze wijziging.

Koenen Intern Transport verkoopt sinds kort ook de magazijnstellingen van Redirack. Het productgamma van Koenen uit Soest bestond al uit onder meer hef- en magazijntrucks van diverse merken, agv’s, veegmachines en hoogwerkers. Nu komen daar dus de magazijnstellingen van Redirack bij. De stellingen zullen worden verkocht onder de naam Redi Storage Systems en de vestiging in Zoeterwoude is inmiddels gesloten.
Directeur Wijnand Koenen: “Wij zijn erg blij met het verkregen importschap, vooral omdat de Redirack producten als diverse soorten palletstellingen en vloerconstructies, uitstekend aansluiten bij de bestaande dienstverlening van wat we al deden. We kunnen onze klanten nu naast logistieke transportmiddelen ook eigen magazijnstellingen aanbieden. We bieden nu een totaalconcept waarbij wij alle variabelen zélf in de hand hebben.” Koenen benadrukt dat de activiteiten van het voormalige Redirack te Zoeterwoude zo veel mogelijk in ongewijzigde vorm blijft bestaan, zodat de continuïteit voor bestaande klanten gewaarborgd is.

Reageer op dit artikel