nieuws

Koenen neemt Redirack over

Warehousing

SOEST – Koenen Intern Transport heeft het importschap voor Nederland verworven van Redirack magazijnstellingen. De activiteiten zullen onder een nieuwe naam: Redi Storage Systems b.v. worden voortgezet vanuit de vestiging Soest.

De vestiging van Redirack in Zoeterwoude is inmiddels gesloten. De continuïteit voor bestaande klanten van Redirack wordt door Koenen gewaarborgd. Koenen maakt onderdeel uit van de Crepa Groep, een grote aanbieder op gebied van vorkheftrucks, magazijntrucks en opslagsystemen in de Benelux. Samen met zusterorganisatie Redi Storage Systems en de magazijnstellingen kan een totaalconcept worden aangeboden. Wijnand Koenen, directeur: “Wij zijn erg blij met het verkregen importschap, vooral omdat de Redirack producten, waaronder diverse soorten palletstellingen en vloerconstructies, zowel inhoudelijk als qua kwaliteitsniveau uitstekend aansluiten bij de bestaande dienstverlening van Koenen Intern Transport. Wij kunnen onze klanten nu naast logistieke transportmiddelen ook eigen magazijnstellingen aanbieden, zodat we nóg beter kunnen voldoen aan hun specifieke branchegerichte en individuele behoeften”.

Reageer op dit artikel