nieuws

Genomineerden Logistica Award 2003

Warehousing

Vier producten zijn genomineerd voor de Logistica Award. De winnaar wordt 11 november aanstaande bekendgemaakt op de vakbeurs Logistica 2003. Het gaat bij de award om de meest innovatieve oplossing op het gebied van material handling.

Uit dertien inzendingen zijn genomineerd: Logistacker – een orderverzamelconcept van Logistore en Universiteit Twente, waarin miniloads worden gekoppeld aan een portaalkraan. Rollerforks – een voorzetapparaat van Meijer Special om goederen op slipsheets te plaatsen in plaats van op pallets. Order release module – een picksysteem van Nedcon DLS, waarmee colli automatisch vanaf pallets worden afgestapeld in een orderverzamellijn. Service merchandising concept – een informatie-systeem waar Silvo zijn buitendienst mee heeft uitgerust ten behoeve van schapbevoorrading. De jury, onder voorzitterschap van Vera Lakemond (Hendrion), zal op de eerste beursdag de winnaar bekend maken. Alle nominaties zijn ‘live’ te zien tijdens de Logistica. Logistica wordt van 11 tot en met 15 november aanstaande gehouden in Jaarbeurs Utrecht. Aan de beurs nemen 400 exposanten deel. Naar verwachting zal Logistica 28 duizend vakbezoekers trekken.

Reageer op dit artikel